vineri, 9 decembrie 2011

LANSARE PROIECT

     Curioşi, emotivi şi zâmbăreţi, tinerii noştri elevi şi-au luat profesorii de braţ, conducându-i spre Sala de Şedinţe a Palatului Administrativ. În prezenţa autorităţilor locale şi a tuturor partenerilor, au asistat la lansarea oficială a proiectului  "Construieşte-ţi un viitor fără droguri!", proiect adresat LOR.
     După ce au ascultat întreaga "poveste" a proiectului, au aflat că va exista şi o competiţie ce se va lăsa cu premii. Competiţia constă în crearea de poveşti electronice plecând de la problema drogurilor.
      Întreaga activitate s-a realizat cu sprijinul vicepreședintelui Consiliului Județean, domnul Costinel Ristache, care și-a manifestat interesul față de stringenta problemă a drogurilor și ne-a asigurat de implicarea sa totală.
Fotografii realizate de prof. Ovidiu Bădescu

Un comentariu:

Mariana spunea...

"E periculos să iubeşti! Iubirea e ca un drog. La început ai senzaţia de euforie, de abandon toatl. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, încă nu e un viciu, dar îţi place senzaţia şi îţi închipui că o poţi ţine sub control. Te gândeşti la persoana iubită vreme de două minute şi uiţi de ea vreme de trei ore. În scurt timp însă, te obişnuieşti cu acea persoană şi începi să fii complet dependent de ea. Acum te gândeşti la ea trei ore şi o uiţi în două minute. Dacă ea nu e lângă tine, încerci aceeaşi senzaţie ca şi drogaţii când nu îşi obţin drogul. În acel moment, aşa cum drogaţii fură şi se înjosesc ca să facă rost de ceea ce le trebuie, şi tu eşti dispus să faci orice pentru dragoste!"
Paulo Coelho
Felicitări coordonatoarei pentru reuşita enevimentului din 28 noiembrie.